Yhteistyökumppanit

Suomikuva.fi on toteutettu yhteistyössä suomalaisten museoiden, paikallisyhdistysten, valokuvaajien ja yksityisten kuvakokoelmien omistajien kanssa.


Turun museokeskus

tku-museokeskus2Turun museokeskus tarjoaa monipuolisia palveluja liittyen varsinaissuomalaiseen kulttuuriperintöön. Se tarjoaa elämyksiä ja tieteellisesti tutkittua tietoa kotiseudun menneisyydestä sekä nykyajasta. Tutkimustietoihin pääset tutustumaan muun muassa museokeskuksen kirjastossa ja arkistoissa sekä näille verkkosivuille kootuissa artikkeleissa ja tietopaketeissa.
www.turunmuseokeskus.fi

Salo-Uskelan Seura ry

Salo-Uskelan Seura ry on perustettu vuonna 1955. Seura on Suomen Kotiseutuliiton jäsenyhdistys. Seuralla on mittava valokuva-arkisto, joka koostuu useasta kokoelmasta. Kuvia on yhteensä noin 12 000.
www.salo-uskelanseura.fi


Turun Kiinteistöliikelaitos

Turun Kiinteistöliikelaitos (aiemmin Kiinteistöliikelaitos ja Tilaliikelaitos) vastaa kaupungin kiinteän ja rakennetun omaisuuden hallinnasta ja kehittämisestä sekä tarjoaa toimintaympäristöjä ja toimitiloja.
www.turku.fi


Naantalin museo

nli-museo2Naantalin museo on kulttuurihistoriallinen paikallismuseo vanhankaupungin kauniissa ympäristössä. Museo toimii kahdessa eri kiinteistössä kaupungin entisessä keskustassa, Itsenäisyyden puiston reunoilla.
www.naantali.fi/kulttuuri/nlin_museo


Turun Terveydenhuoltomuseo

logo-ttm-Turun terveydenhuoltomuseo sai alkunsa, kun muutamat asiasta innostuneet viranhaltijat päättivät kerätä käytöstä poistuneet esineet talteen – historia haluttiin säilyttää jälkipolville. Näin syntyi Terveydenhuoltomuseo, joka sijoitettiin vanhaan Iho- ja sukupuolitautien poliklinikan taloon, eli tuttavallisesti ”Kuppalaan”.
www.turku.fi/toimipaikat/turun-terveydenhuoltomuseo